Ankara'ya gitmeden Anıtkabir'i 3D ile Online gezin

Anıtkabir 3D online gezin Ankara'ya gitmeden gitmiş kadar olun, Anıtkabir 3D online gezin Ankara'ya gitmeden gitmiş kadar olun. Online Anıtkabir'i gezmek için haberimizi takip ediniz...

Ankara'ya gitmeden Anıtkabir'i 3D ile Online gezin
Ankara'ya gitmeden Anıtkabir'i 3D ile Online gezin

Anıtkabir 3D online gezin Ankara'ya gitmeden gitmiş kadar olun

Anıtkabir 3D online gezin Ankara'ya gitmeden gitmiş kadar olun. Online Anıtkabir'i  3D ile Online gezin

Dünyanın ilk 3 boyutlu konut portalı 3DKonut.com, Dünya’nın tek çocuk bayramı dolayısıyla, Anıtkabir’i sanal ziyarete açtı. İnşaat sektöründeki bine yakın firmaya ait 1.800’ün üzerinde projeyi Google Earth tabanlı harita üzerinde 3 boyutlu olarak sergileyen 3DKonut.com, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, bu özel günü dünya çocuklarına armağan eden Mustafa Kemal ATATÜRK’ün kabrinin bulunduğu Anıtkabir’i sanal ziyarete açtı.

Tamamen bir Türk girişimi olan bu siteyi ziyaret edenler, 3 boyutlu uygulama sayesinde Aslanlı Yol’dan başlayarak tüm Anıtkabir’i sanki o anda oradaymış gibi detaylı olarak gezip görebiliyor.

3 boyutlu altyapısı ile kullanıcılarına kendi tarzlarına en uygun projeyi ve konutu seçip yerinde görme avantajı getirerek, gayrimenkul aramada yeni bir dönem başlatan 3DKonut.com, daha önce 10 Kasım için gerçekleştirdiği uygulamayı bu defa 23 Nisan dolayısıyla tekrar ediyor.

Anıtkabir’i 3 boyutlu modelleyerek Google Earth üzerindeki sistemine aktaran site, tüm dünya çocuklarının, kendilerine 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı armağan eden Atatürk’ün kabrinin de yer aldığı bu özel mekanı internet üzerinden sanal olarak ziyaret edebilmesini sağlıyor.

Başkent’e gitme imkanı olmayanlar, Anıtkabir’i yerinde görmek için 3DKonut.com sitesini ziyaret edebilir.

ANITKABİRİ ZİYARET ETMEK İÇİN TIKLA

ANITKABİRİ İNTERNET ÜZERİNDEN GEZMEK İÇİN TIKLA


Google Earth İndirmek İçin Tıkla




Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2014, 12:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109