ABD’de 850 bin kişi 51. Bölge’yi basmaya hazırlanıyor

ABD’de sayıları 850 bini geçen vatandaşların Nevada Çölü’ndeki 51. Bölge adlı üssüne baskın düzenlemeye hazırlandığı öğrenildi.

ABD’de 850 bin kişi 51. Bölge’yi basmaya hazırlanıyor
 ABD’de 850 bin kişi 51. Bölge’yi basmaya hazırlanıyor

ABD’de sayıları 850 bini geçen vatandaşların Nevada Çölü’ndeki 51. Bölge adlı üssüne baskın düzenlemeye hazırlandığı öğrenildi.

ABD’de sayıları 850 bini geçen ve giderek artmaya devam eden vatandaşların Facebook’ta bir etkinlikte örgütlenerek ABD ordusunun Nevada Çölü’ndeki 51. Bölge adlı üssüne baskın düzenlemeye hazırlandığı öğrenildi.
ABD ordusunun onlarca yıl boyunca varlığını dahi inkâr ettiği, içinde uzaylıların bulunduğuna inanılan 51. Bölge’ye dünya dışı varlıkları görme bahanesiyle 20 Eylül’de basmaya hazırlanan kişilerin sayısı Facebook’ta ‘Bölgeyi basın, hepimizi durduramazlar’ adı altında açılan etkinlikte kısa sürede 850 bini geçti ve giderek artıyor.
ABD’nin Nevada Çölü’nde yer alan 51. Bölge (Area 51), uzun yıllar boyunca kamuoyunda dünya dışı varlıklarla ilgili komplo teorileri ile çağrıştırılıyor. 51. Bölge hakkında çekilen birçok filmde, uzaylıların üzerinde incelemelerin yapıldığı gizli laboratuvarlar, bunkerler ve yabancı uzay gemilerinin benzerlerinin yapılarak test edildiği poligonlar konu alınmıştı.

Daha önce varlığını dahi inkar eden ABD yönetimi 51. Bölge’de, yeni uçakların test edildiği bir hava üssünün bulunduğunu ancak 2013’te kabul etmişti, ancak tesisin gerçekte ne için kullanıldığı hala bilinmiyor. Çoğu kişi gizemli bölgede UFO’ların test edildiğine inanmaya devam ediyor.

ABD'den 51. Bölge'yi basmak için örgütlenen vatandaşlara uyarı: Ordu hazır bekliyor

Sosyal medyada örgütlenerek ABD ordusunun Nevada Çölü’ndeki 51. Bölge adlı üssüne baskın düzenlemeye hazırlanan vatandaşları uyaran yetkililer, ‘ordunun hazır beklediğini’ söyledi.
ABD’de geçen gün Facebook’ta ‘Bölgeyi basın, hepimizi durduramazlar’ adıyla bir etkinlik açıldığı ortaya çıktı.
Buna göre, 850 binden fazla kişi 20 Eylül’de, ordunun onlarca yıl boyunca varlığını inkâr ettiği, içinde uzaylıların bulunduğuna inanılan 51. Bölge’ye  baskın düzenlemeye hazırlanıyordu.

Bunun üzerine bir açıklama yapma ihtiyacı hisseden Hava Kuvvetleri, ordunun Amerika’yı ve varlığını korumak için hazır bulunduğunu belirtti.

Sözcü Laura McAndrews, olası bir baskına nasıl cevap verileceği konusunda detay vermedi.
McAndrews, “51. Bölge ABD Hava Kuvvetleri için açık bir eğitim sahasıdır ve Amerikan silahlı kuvvetlerini eğittiğimiz bu alana girecek herhangi bir kişiyi caydırmak durumundayız. ABD Hava Kuvvetleri, Amerika’yı ve varlığını korumaya hazırdır” dedi.
ABD ordusu yıllar süren inkârın ardından 2013’te, 51. Bölge’de (Area 51) yeni uçakların test edildiği bir hava üssünün bulunduğunu kabul etmişti. Bu açıklama komplo teorisyenlerini tatmin etmezken, üssün aslen ne için kullanıldığı hâlâ bilinmiyor.

Pek çokları bölgede UFO’ların test edildiğine inanıyor.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109