Ali Ağaoğlu'na THY'den teklif

Ali Ağaoğlu'na THY'den teklif

Ali Ağaoğlu'na THY'den teklif
Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Türk Hava Yolları'ndan (THY) reklam teklifi aldığını belirterek, bunun için 5 milyon dolar istediğini söyledi.
Kendisine ait özel helikopterle Yalova'ya gelen işadamı Ali Ağaoğlu, yat limanında AK Parti Yalova Milletvekili aday adayı Ali Demirhan tarafından karşılandı.

Daha sonra il merkezindeki bir kafeteryaya geçen Ağaoğlu, burada yaptığı açıklamada, reklamlar için biraz fazla para istediğini belirterek, şunları söyledi:

''En son Türk Hava Yolları reklam teklifinde bulundu. 5 milyon dolar istedim. Reklamdan aldığım parayı eğitime bağışlıyorum. İnşallah iyi bir reklam geliri alır, onunla da Yalova'ya bir okul yaparım. Reklamdan aldığım ilk parayla Yalova'ya okul yapacağım.''

Gazetecilerin sorusuna üzerine siyaseti düşünmediğini dile getiren Ağaoğlu, şöyle devam etti:

''Hayatımın 4'te 3'ü iş. Siyasetle yakından uzaktan işim yok. İstihdam yaratabiliyorsam bu benim için önemli. Ali Demirhan benim kardeşimdir. O'na destek oluyorum. Ali Demirhan'ın hem Yalova'ya hem de ülkeye katkısı olacağını düşünüyorum. Türkiye'yi geleceğe genç kuşak taşıyacak. İnşallah başarılı olur. Olursa da bu ülkenin bir kazanımı olur.''

ALİ AĞAOĞLU MERKEZ  VE ŞİRKETLERİNİN ADRES VE TELEFONLARI İÇİN TIKLA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109