ALİ AĞAOĞLU KİMDİR PROJELERİ NELERDİR

ALİ AĞAOĞLU KİMDİR PROJELERİ NELERDİR

ALİ AĞAOĞLU KİMDİR PROJELERİ NELERDİR
Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu kimdir?

Ali Ağaoğlu,3 Mart 1954′te Trabzon’un Of ilçesinde doğdu. Çok genç yaşlarda iş hayatına atılan Ali Ağaoğlu, Ağaoğlu Şirketler Grubu’nu kurdu. 27 yıldır inşaat, turizm ve hizmet sektöründeki çalışmalarına devam ediyor. Gruba bağlı Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri, bugüne kadar 1 milyon metrekarenin üzerinde binlerce konut ve villa, oteller, tatil köyleri ve sosyal kulüpler inşa etmiş. 1989 da turizme adım atmış, ilk otelini Uludağ da açmış.

15 yıl İstanbul, Bağdat Caddesi nde kendi yaptığı bir apartman dairesinde oturan Ali Ağaoğlu, 6 yıl önce Nakkaştepe’de site içinde müstakil villaya taşınmış. Boğaz manzaralı bu villa, sade ve kullanışlı eşyalarla döşenmiş. Ali Ağaoğlu, “Yılarca apartmanda oturduk. Ama zamanla güvenlik ön plana geçti. Güvenliği, otoparkı olan bir sitede oturma ihtiyacı doğdu. Bu yüzden Nakkaştepe deki siteye taşındık” diyor.

Üç yıl sonra Ağaoğlu İnşaat Altunizade de My Dream sitesini inşa edince oraya taşınmış. Ancak çok sevdiği ilk gözağrısı villasını da boşaltmamış. My Dream sitesinde ise kendi yaptığı yeni villalar da değil, ikinci derece tarihi eser bir köşkte oturuyor. 90 yıllık köşkü yeniden hayata döndüren Ali Ağaoğlu, artık iki evde birden zamanını geçiriyor. En büyük hobisi bahçede mangal yapmak. Ancak, yoğun iş temposu içinde fazla fırsat bulamamaktan yakınıyor.

Ali Ağaoğlu nun hayatında en fazla yeri çocukları, evleri ve Jaguar ı tutuyor. Yoğun iş temposundan fırsat buldukça Ali Bey, tarihi köşkte 13 yaşındaki kızı Sena, 19 yaşındaki oğlu Alican ile zaman geçiriyor. Köşkün bahçesinde kızı Sena ve köpeği ile oynuyor. Ali Bey, “Çocuklarımla sohbet edip, köpekle oynamak beni rahatlatıyor. Onlarla birşeyleri paylaşarak dinleniyorum” diyor. Alican Ağaoğlu, liseyi İsviçre de okuyor, daha sonra da ekonomi tahsilini İngiltere de yapacak. Sena Ağaoğlu ise eğitimini Özel Irmak Koleji nde sürdürüyor.

Ali Ağaoğlu My World Projesi


Hızlı otomobil kullanmayı sevdiğini söyleyen Ali Bey in diğer tutkusu da Jaguar ı… Şirket merkezinden şantiyelere, evinden iş görüşmelerine gidip gelirken genellikle Jaguar ın direksiyonuna kendisi geçiyor. Sadece, trafiğin yoğun olduğu saatlerde şöförünü yanına alıyor.

Zaman zaman Kilyos’taki çiftliğine kendini attığını söyleyen Ağaoğlu, şöyle konuşuyor: “Doğayı ve hayvanları çok seviyorum. Kilyos taki çiftliğimde sebze meyve yetiştirmeyi seviyorum. Hayvanlarla ilgilenmek beni dinlendiriyor. Çiftlikte kuşlarım, ördeklerim, tavus kuşlarım, ineklerim, koyunlarım var.

Ali Ağaoğlu, Ağalara yakışır şekilde yaşıyor.Ali Ağaoğlu’nun Vaniköy’de 1.500 metrekare bahçe içinde 800 metrekare inşaat alanı yalı. Bentley, Ferrari ve Rolls Royce gibi markalarında aralarında bulunduğu 10 milyon TL’lik otomobil garajı var. Cep telefonu terchi 24 bin dolar değerinde Vertu.


ALİ AĞAOGLU, AĞAOĞLU ŞİRKETLERİ, PROJELERİ, ADRES VE TELEFONLARI HAKKINDABİLGİ ALMAK İÇİN TIIKLA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109