Ağaoğlu halka açılıyor, hedefinin Emlak Konut GYO'yu geçmek olduğunu söyledi

Ağaoğlu halka açılıyor, hedefinin Emlak Konut GYO'yu geçmek olduğunu söyledi

Ağaoğlu halka açılıyor, hedefinin Emlak Konut GYO'yu geçmek olduğunu söyledi
Ağaoğlu halka açılıyor  Ali Ağaoğlu, halka arzla ilgili şirket incelendiğini belirterek, hedefinin Emlak Konut GYO'yu geçmek olduğunu söyledi
Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, halka arz konusunda hazırlıklarının devam ettiğini, 2011'e yetiştirmeye çalıştıklarını belirtti.

Ağaoğlu, 2010 değerlendirmesi ve 2011 hedeflerini paylaştığı sohbet toplantısında, Türkiye'nin 2010'u dünyada en iyi değerlendiren ülkelerden biri olduğunu, 2010'da yüzde 7-8 büyümenin yakalanacağını, 2011'de de seçim yılı olmasına rağmen 2010 üzerinde bir büyüme beklediğini anlattı.

Halka arz konusunda hazırlıklarının devam ettiğini bildiren Ağaoğlu, şunları kaydetti:

"Volümlü bir şekilde gireceğiz. Benim için 10 tane yarım bir bütün yapmaz, eğer bir işi yapıyorsam hakkıyla yapmam lazım. O konuda çok ciddi çalışmalarımız var. 2011'e yetiştirmeye çalışıyoruz.

Büyük ihtimalle 2011'e sığarız diye düşünüyorum. Girdiğimiz zaman da hedefimiz ilk sıralarda olmak. Son dönemde Emlak Konut GYO başarılı bir halka arzı gerçekleştirdi, Borsaya da bir derinlik getirdi, ama ikinciliği pek sevmiyorum. Hedefim onu (Emlak Konut GYO) geçmek. Herhalde onun üzerinde olur. Halka arzla ilgili şirket inceleniyor, halka açık şirketlerden daha kurumsal bir yapımız var.

Çok yapıyoruz, çabuk yapıyoruz, kaliteli yapıyoruz, ucuza mal ediyoruz, satın almamızı toptan yapıyoruz, toptan yaparken fiyatı da öldürür alırız. Maliyet konusunda bizimle yarışacak firma yoktur diye iddia ederim. ucuza mal ediyoruz. ucuza mal etmenin avantajını da müşterilerimizle muhakkak paylaşıyoruz. şantiyeleri gezerim. Çekiç sesi bana keman sesi kadar güzel gelir. Hatta cumartesi pazar günü bile şantiyeleri gezerim."


ALİ AĞAOGLU ŞİRKETLERİ PROJELERİ ADRES VE TELEFONLARI İÇİN TIKLA

www.atasehirweb.com/atasehir_rehberi_atasehirin_sayfalari.asp?isyeriID=544

www.atasehirweb.com/atasehir_rehberi_atasehirin_sayfalari.asp?isyeriID=547


www.atasehirweb.com/atasehir_rehberi_atasehirin_sayfalari.asp?isyeriID=546


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109