YÜCEL ÇELİKBİLEK AKPARTİ ATAŞEHİR GENÇLİK TEŞKİLATI İLE BULUŞTU...

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ile AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Sağlam AK Parti Ataşehir İlçe gençlik Kolları toplantısında gençlerle bir araya geldi.

YÜCEL ÇELİKBİLEK AKPARTİ ATAŞEHİR GENÇLİK TEŞKİLATI İLE BULUŞTU...
Yoğun katılımın sağlandığı toplantıya Ak parti Ataşehir İlçe gençlik kolları başkanı Seçkin Koç’un yanı sıra Akparti Ataşehir İlçe başkanı Av.Nimetullah Topu ve çok sayıda teşkilat yönetimi katıldı.

Yücel Çelikbilek  gençlere geçmişten günümüze siyaset, gençlerin siyasetteki yeri ve önemini vurgulayan bir söyleşi yaptı.Başbakan Sn.Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlik yıllarından bu güne gelen liderliği üzerine gençlere öğütlerde bulundu.Gençleri ülke ve dünya gündemini yakından takip etmelerini ve çevrelerindeki yaşanan olayları hakkında analiz yapmalarını önerdi.Ayrıca gençlere AK partinin başlattığı siyaset akademisi programının öneminden bahsedip,Siyasette makamların geçici olduğunu , insanların yaptıkları işlerle anıldığını anımsattı.Daha sonra Ak partili gençlerin sorularını cevapladı.

Söyleşi  sonuna bir hatıra kalması niyetiyle "bolluk ve bereketi" simgeleyen bir minyatür, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Seçkin Koç tarafından Yücel Çelikbilek ‘e takdim edildi.


Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2012, 16:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109