Uzm. Dr. Osman ARIKAN Ak Partiden Milletvekili Aday adayı

Uzm.Dr.Osman Arıkan düzenlediği tanıtım toplantısında Ak Partiden 1. Bölge aday adaylığını açıkladı ve şunları söyledi:

Uzm. Dr. Osman ARIKAN Ak Partiden Milletvekili Aday adayı
Uzm. Dr. Osman ARIKAN Ak Partiden Milletvekili Aday adayı

Uzm.Dr.Osman Arıkan düzenlediği tanıtım toplantısında Ak Partiden 1. Bölge aday adaylığını açıkladı ve şunları söyledi:

Çatısı altında bulunmaktan şeref duyduğumuz AK Partimizin Ataşehir İlçe Başkanı, Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu Üyesi dostlarım, Gençlik Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  Kıymetli Belediye Meclisi Üyelerim,Mahalle Başkanlarım ve davamızın neferleri kıymetli teşkilat mensubu kardeşlerim, Ataşaehir AK Parti Belediye Başkanı ve meclis üyesi aday adayı olan dostlarım, Ataşaehir Kızılay Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bölgemizin Önde Gelen Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları ve yöneticileri, Sivasımıza ait genel ve bölgesel dernek ve vakıf başkanları ve yöneticileri, İş Dünyamızın önde gelen sanayici ve işadamı dostlarım, Ataşehirimizin değerli muhtarları,Mensubu olmaktan onur duyduğum Avicenna Hastanlerimizin Yönetim kurulları başkanları, başhekimlerim, yönetim kurulu üyeleri,meslektaşlarım ve çalışma arkadaşlarım;
 
Toplantımıza yoğun katılım gösteren ulusal ve yarel basın ve medya temsilcileri,

Hepinizi selamların en üstünü olan Allah’ın selamı ile selamlıyor, davetimize teşriflerinizden dolayı şükranlarımı iletiyorum.. Hoşgeldiniz.. Şerefler verdiniz..

Henüz çok uzun zaman değil,AK Parti olarak Kasım 2002’de iktidar görevini devraldığımızda üzerinde karabulutlar dolaşan, umutları tükenmiş, iflas etmiş karamsar bir Türkiye de yaşamaktaydık.O günden bu güne uygulanan politikalar ve sağlanan istikrar, hükümetlerimi-zin ortaya koyduğu üstün performansla ülkemizde el atılmadık mesele kalmamış ve milletimizin refah seviyesi, alım gücü ve yaşam kalitesi artmıştır.

Sağlanan istikrar ile herkesin hayatında farkedilebilir iyileşmeler sağlanmıştır. İnsanların,koalisyon hükümetleri dönemindeki zedelenen, siyasete olan inancı ve güveni yeniden sağlanmıştır. Ülkenin pek çok kronik sorunu geride kalmış milletin devletle olan buluşması kaynaşması sağlanmıştır. Vatandaşların devleti bir tehdit olarak görmesi anlayışı yıkılarak ve herkesin kanun önünde eşit olduğu inancı güçlenmiştir.

AK Parti milletimizle kurduğu gönül bağı sayesinde girilen her seçimde ve kurulan her sandıkta daha da güçlenmiştir.Bir vefa örneği olarak milletimiz,bağrına bastığı liderimiz ve Genel Başkanımız, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı 10 Ağustos 2014de yapılan seçimlerin ilk turunda, % 52 oyla ‘halkın oyları ile seçilen ilk Cumhurbaşkanımız olarak Çankaya Köşküne coşkuyla uğurlamıştır.

Ataşehiri’miz ilçe olduktan sonra da bütün seçimlerde partimize olan desteğini devam ettirmiş ve son seçimlerde Cumhurbaşkanı adayımız için çok güçlü ve anlamlı bir destek vermiştir. Ataşehirli hemşehrilerimize ,partimize, davamıza ve bize olan inançları ve güvenleri için sonsuz teşekkür ediyoruz.



Değerli Dostlarım;
Bugüne kadar Ataşehir’de AK Parti çatısı ve amblemi altında siyaset yapan her bir dava arkadaşımız;Ataşehir’in sorunlarının çözülmesi için büyük mücadele ve emek vermiştir. Belediyemiz olmadığı imkanlarımızın sınırlı olduğu bu zamanda Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Kadir Topbaş’ın bölgemize proje yapılması konusundaki hassasiyetlerine ve yaptığı çalışmalara zemin hazırlayan kıymetli dava arkadaşlarım, Anadolu yakasının gözbebeği Ataşehir ve dolasıyla 1. Bölge’nin gelişimine ve yaşam kalitesinin artmasına büyük katkı sağlamıştırlar. Şahsen davamızı sürdürdüğümüz uzun yıllardır bir hekim olarak ama siyasetinde birebir içinde olarak, Ataşehir’in temel sorunlarının çözüme kavuşturulması, yatırımların takibi, ticaret, iş dünyasının modernizasyonu ve ahenkli çalışması noktasında, öğrenci, esnaf, memur, emekli ve işsizlerin talepleri ve sorunlarının çözümü konusunda eşgüdümsel çalışılma ilkesiyle hareket ettik.
 
Verimli bir çalışma zemini yakalanarak istişare ve ortak akıl benimsenerek uyumla çalışılmış ve bu yolla sorunlarımız Büyükşehir Belediyemizin yaptığı yatırımlarında sayesinde Yerel Belediye bizde olmadığı halde giderilmeye çalışılmıştır. Bölgemizde ,İstanbulumuzda ve Türkiye genelinde yapılan ulaşım yolları,hızlı trenler,metro ulaşım ağları ,havaalanları ve havacılığın geliştirilmesi ile ullatırmada devrim yapılırken sağlık alanında yapılan devasa yatırımlar ve hizmetler bütün dünyada örnek model kabul edilmiştir.Deprem bölgesinde olmamız nedeni ile özellikle İstanbulumuzun yeni imar düzenlemeleri ve inşaa yapılanması ile şehir adeta kılıf değiştirmiş ve prestijli ve değerli bir kent haline gelmiştir.Her ile üniversite sloganı ile yüksek öğrenim halkın ayağına götürülürken akademik yapılanmaya özel ihtimam gösterilmiştir.
 
Dünyanın en kalabalık kentlerinden olan güzel İstanbulumuz’da bizim anlayışımız iktidara gelmeden önce yıllarca alt yapı çalışmaları yapılmamış ve toplu ulaşıma önem verilmemişti.Bu nedenle artan nüfusla bilikte trafik, düzensiz imarlaşma,susuzluk,kirlilik şehirde adeta hüküm sürmekte iken bu doneler kulanılarak halkımızın siyasete olan güveni ve umudu zedelenmeye çalışılmıştır.
 
Her vesileyle bu olumsuzluklar gündemde tutularak milletimizin umudu olmuş ve 13 yıllık liderimiz, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığındaki AK Parti hükümetleri itibarsızlaştırılmaya çalışılmıştır.Ancak yapıaln yüzlerce güzel teşebbüse halkımızın teveccühü ile her seçimde AK Parti’ye daha büyük destek veren milletimiz, siyasi tercihleri nedeniyle küçümsenmiş, alaya alınmış, dalga geçilmiş ve hatta hakarete maruz kalmışlardır.

Millet iradesine saygısızlık yaparak milletin teveccühünü kazanabile-cekleri zannına kapılan acizlerin öncelikle milletden özür dilemeleri gerekmektedir. Seçmen iradesinin küçümsenmesi ve saygısızlık yapılması asla kabul edilemez.Özgür iradesi ile sandıkta tercihini ve iradesini ortaya koyan seçmenlere koşulsuz saygı duyulması gerektiğini siyaset yapan herkes kabul etmek zorundadır. Sandık, bu milletin takdirini kullandığı yerdir. Mücadele eden, emek veren, millete yararlı proje üreten ve planlarını anlatan, alternatif çözüm önerileri olan herkes için sandıktan çıkmak mümkündür. Demokratik ve çağdaş bir topluma ulaşabilmek için yegane yol sandığa ve halkın kararına saygılı olmaktır.

7 Haziran 2015 ‘te de yapılacak olan Genel seçimlerde Siyaseti içinde olduğu halde küçümseyen, görmezden gelenlerin, sözlerini destekleye-cek kanıt bulamayan, bulduklarını anlayıp yorumlayamayarak slogan siyaseti yapanların kıymetini yüce milletimiz her zaman takdir ettiği gibi yine takdir ederek karnelerini sandıkta ellerine tutuşturacaktır. Diğer taraftan Ataşehir ve İstanbul’un temel sorunlarına yaklaşımlarını ‘siyaset üstüdür’ anlayışı ile ortaya koyan kimi çevrelerin, sorunları siyasetin ve siyasetçilerin yetki,sorumluluk ve mücadelesinin dışında tutarak siyaset ve siyasetçi çabalarının önemsizleştirilmesi de kabul edilebilir değildir.

‘İstanbul Lobiciliği’ yapmak, siyaseti etkisizleştirmek ve siyasette ayrıştırıcı olmak değil, siyasete güç ve sinerji katmak olmalıdır. Ataşehir ve İstanbulumuz’un her meselesi siyaseti direkt olarak ilgilendirmektedir.Toplumumuzda barışı ve huzuru sağlamak için demokrasiyi hakim kılmak ve ekonomik kalkınmayı sağlamak şarttır. Her sorunun çözüm aracı siyasetdir. Siyaset, toplumsal taleplerin idari sisteme taşınmasını ve çözümünü sağlayan yegane araçtır.

Bu vesileyle 7 Haziran 2015’ te yapılacak seçimlerin ülkemiz, milletimiz ve Türkiye’nin desteğine ve korumasına muhtaç tüm bölge halkları, dünya milletleri, ülkeler ve insanlar için hayırlı olması dileklerimizle Genel Başkanımız ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu şahsında Partimiz içinde hayırlar getir-mesini dilerim.Bugün Türkiye’nin istikbali her zamankinden daha açık, daha aydınlıktır. Bugün umutla geleceğe bakan bir Türkiye de siyaset yapıyor olmanın onuru ve gururuyla Demok-ratik Yeni Türkiye’nin inşası için milletimiz adına azimle, ka-rarlılıkla, sorumluluk duygusu ve adaletle çalışmaya devam edeceğimizi Ataşehir nazarında tüm İstanbul kamuoyuna saygıyla duyururuz”

Bizim çıkmış olduğumuz bu ulvi yolda biz biliyoruzki yaptığımız her icratın ayrı bir değeri vardır. Bu anlamda sözlerimi milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’ün sözü ile sonlandırıyorum..
 
‘Ulvi gayelere müteveccih emekler hüsrana uğrasa da asla hicrana uğramazlar.”

Katılımınızdan dolay hepinize tekrar teşekkürlerimi iletiyor; sevgi saygı ve muhabbetlerimle Allah’a emnet ediyorum. Şükranlarımı sunuyorum..

Uzm.Dr.Osman ARIKAN
25.Dönem AK Parti İstanbul
1.Bölge Milletvekili Aday Adayı



FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2015, 11:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109