Tunç ve Kalay STK ziyaretlerine devam ediyor

Tunç ve Kalay STK ziyaretlerine devam ediyor

Tunç ve Kalay STK ziyaretlerine devam ediyor
Bartın’daki Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret eden Ak Parti Bartın Milletvekili adayları Yılmaz Tunç ve Seyfettin Kalay, STK’ların Bartın için önemli olduğunu söyledi.

Sabah kahvaltı ve esnaf ziyaretlerine devam eden ve akşamda köy ziyaretlerini sürdüren Ak Parti Bartın Milletvekili adayları Yılmaz Tunç ve Seyfettin Kalay, merkezdeki STK’ları da ihmal etmiyor. Ak Parti İl Başkanı Yaşar Arslan ve teşkilat mensuplarının da eşlik ettiği ziyaretlerde ilk olarak BAKİAD’ı ziyaret eden adaylar daha sonra DİVA-SEN ve DİYANET-SEN’i ziyaret ettiler.

BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt ile bir süre sohbet eden adaylar ve teşkilat mensupları seçim süreci ile ilgili Türkiye’nin 2023 hedefi kapsamında Bartın’ın da çılgın projelere ihtiyacı olduğunu söylediler. Milletvekili ve adayı Yılmaz Tunç,” Bartın’ı her alanda kalkındırmak için mücadele veriyoruz ve Ak Partinin ustalık döneminde de devam edeceğiz” dedi. Yılmaz Tunç, “BAKİAD Bartın’ımızda en aktif STK’larından biri ve sizler Bartın’ın gelişmesi ve büyümesi açısından çok etkin bir şekilde çalışıyorsunuz” dedi. 

STK’ların demokrasi ve özgürlüklerin kazanımı açısından önemli rol oynadığını söyleyen milletvekili adayı Yılmaz Tunç, Ak Parti İktidarında STK’lar ile ilgili önemli değişikliklerin olduğunu söyledi. STK ziyaretlerinin ardından adaylar merkeze bağlı Ecikler, Ustaoğlu ve Celilbeyoğlu köylerindeki köy kahvehanelerini ziyaret ettiler.
 


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER