Tunç ve Kalay Kozcağız Belde teşkilatının düzenlediği kahvaltıya katılıp pazar yerini ve esnafları ziyaret etti

Tunç ve Kalay Kozcağız Belde teşkilatının düzenlediği kahvaltıya katılıp pazar yerini ve esnafları ziyaret etti

Tunç ve Kalay Kozcağız Belde teşkilatının düzenlediği kahvaltıya katılıp pazar yerini ve esnafları ziyaret etti
Ak Parti Bartın Milletvekili Adayları Av. Yılmaz Tunç ve Dr. Seyfettin Kalay Belde ziyaretlerine devam ediyor. Kozcağız Belde Teşkilatının düzenlemiş olduğu kahvaltı ile seçim çalışmalarına devam eden milletvekili adayları daha sonra Kozcağız Belde pazarını ve esnaflarını gezerek hayırlı işler dileyip destek istediler.

Seçim çalışmalarına yoğun bir programla devam eden Bartın Milletvekili Adayları Av. Yılmaz Tunç ve Dr. Seyfettin Kalay İlçeleri Beldeleri ve Köyleri tek tek ziyaret ediyor. Kozcağız Beldesi Ak Parti Teşkilatının düzenlediği kahvaltıya Ak Parti Milletvekili adayları Yılmaz Tunç ve Seyfettin Kalay, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Ak Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, İl Genel Meclis Üyesi Başkanı Ali Kartal ile İl Genel Meclis Üyesi Sefai Dikyurt, Merkez İlçe Başkanı Recep Ünal Çil, Kozcağız Belde Teşkilat Başkanı Yaşar Tuna ve teşkilat mensupları ile köy ve mahalle temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Kozcağız ile ilgili yeni dönemde hayata geçecek projelerden bahseden Tunç, Kozcağız Barajı ve Yenice – Hasankadı – Kozcağız - Ankara alternatif karayolu projesi gibi Kozcağız’ın çehresini değiştirecek projeleri teşkilat mensuplarına anlattı. 

Kahvaltı sonrası Kozcağız Beldesinde kurulan pazarı gezen adaylar ve teşkilat üyeleri pazarcı esnafının sorunlarını yerinde dinledi. Milletvekili Adayı Yılmaz Tunç esnafları ziyaret ederken ziyaret için girdiği berberdeki çıraklık, kalfalık ve ustalık belgesini göstererek Ak Partinin artık ustalık dönemine geldiğini ve hizmetlerin hız kesmeden süreceğini söyledi. Tunç ve Kalay unutulmaya yüz tutmuş demirci dükkanına girerek ocağın başına geçip demir dövdü. Adaylar daha sonra pazarcılara ve çarşıdaki esnaflara hayırlı işler dileyerek destek istedi.

Pazar ve esnaf ziyaretinden sonra Kozcağız Beldesi Avgölü Köyü Muhtarı Sabri Yılmaz’ın kardeşinin cenazesine giden Tunç daha sonra Kalay’ında katıldığı Merkeze bağlı Çakırömerağa Köyü Muhtarı Fehmi Küçükosmanoğlu’nun annesinin cenazesin katılıp taziye ziyaretinde bulundular.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER