Tunç ve Kalay Abdipaşa Pazar yerini gezdi

Tunç ve Kalay Abdipaşa Pazar yerini gezdi

Tunç ve Kalay Abdipaşa Pazar yerini gezdi
Ak Parti Bartın Milletvekili Adayları Av. Yılmaz Tunç ve Dr. Seyfettin Kalay Abdipaşa Belde teşkilatının düzenlediği muhtarlar toplantısından sonra beldede kurulan Pazar ile Abdipaşa İlköğretim okulu ve Abdipaşa çok programlı lisesini ziyaret etti.

Ak Parti Bartın Milletvekili Adayları Yılmaz Tunç ve Seyfettin Kalay Ulus ilçesine bağlı Abdipaşa beldesinde düzenlenen kahvaltının ardından Ak Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, İl Genel Meclis üyesi Musa Gürüz, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, Belde başkanı Fahrettin Balcı, Ulus ilçe başkanı Mustafa Kara, İl İlçe ve Belde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte beldede kurulan Pazar yerini gezerek esnafa hayırlı işler dileyip 12 Haziranda gerçekleştirilecek seçimler için destek istediler. Pazara alışverişe gelen vatandaşa da iyi günler dileyen Tunç ve Kalay vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Daha sonra beldedeki Abdipaşa İlköğretim okulu ziyaret eden adaylar öğretmenler odasına girerek dinlenen öğretmenlerle bir süre sohbet edip okulun hemen yanındaki Abdipaşa Çok Programlı Liseyi de ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Öğretmenler odasına giren Tunç ve Kalay burada da okulda görevli öğretmenlerle bir süre sohbet etti. Öğretmenlere iyi çalışmalar dileyen Tunç Kalay çıkışta öğrencilere de derslerinde başarılar diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER