TOPU: 'BBB. Kadir TOPBAŞ yakında Ataşehir ile ilgili müjdeli açıklama yapacak'

Ak parti Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah TOPU: Başbakanımızın kesin talimatı var, halkın içinde olmadığı yüksek memnuniyetin olmadığı projelere start vermiyor.

TOPU: 'BBB. Kadir TOPBAŞ yakında Ataşehir ile ilgili müjdeli açıklama yapacak'

Nimetullah TOPU: 'Başbakanımızın kesin talimatı var, halkın içinde olmadığı yüksek memnuniyetin olmadığı dönüşüm projelerine start  vermiyor.'

Ak parti Ataşehir İlçe Başkanı  Nimetullah TOPU Ataşehirweb haber ile yaptığı söyleşide Ataşehir'de kensel dönüşümün geldiği aşamayı anlattı.

Kentsel dönüşümden anladığımız , depreme dayanıklı olmayan konutların yine halkın rızası ve halkın kayılımı ile bir araya gelerek özel mütahitler yolu ile dönüşümü gerçekleştirmektir. Yenisahra, Barbaros, Aşıkveysel, Mustafakemal  bandından  sonra,  Yeniçamlıca bölgesinde Şuyulandırma yapılması gerekiyor.

 Başbakanımızın kesin talimatı var, halkın içinde olmadığı yüksek memnuniyetin olmadığı projelere start  vermiyor.


Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir TOPBAŞ'ın seçim öncesi Yenisahra, Barbaros'a Fikirtepe imar çalışması emsal olacak sözü vermiş olması, çalışmaları daha öne aldırdı. Bölge konum  itibarı ile ve yapılabilir olması itibarı ile öncelikli olması gerekirdi.  Merkeze yakın olması nedeni ile dönüşümün daha kolay olması düşünüldüğünden öncelik oraya verildi. Yenisahra, Barbaros mahallelerinin Ataşehir Finans Merkezi Proje alanı içinde olmasının getiri anlamında mülk sahiplerine olumlu katkısı olacaktır.

Başbakanımızın Ataşehir'e özel ilgisinin olduğunu biliyoruz. Ataşehir'i dünya ölçeğinde bir finans merkezi yapma hayali var.

 İktidar partisinin temsilcisi olarak bizim sorumluluklarımız var. İmar çalışmaları, büyük yatırımlar kalıcı kültürel sosyal projeler yapmak bunları başlatmak bizim sorumluluğumuzda. Bunun bilincindeyiz.

Finans Merkezinin alt yapı çalışmaları devam ediyor. İmar çalışmalarını çok önemsiyoruz. Çünkü Ataşehir’de mülkiyet sorunu had safhada. Esatpaşa ve Örnek mahallelerinin tapu çalışmaları devam ediyor meclisten geçmesi gereken yasanın alt komisyon çalışmaları devam ediyor.

Büyükşehir Başkanımız Kadir Topbaş müjdeli açıklama yapacak

Yenisahra Barboros mahalleri ile ilgili Büyükşehir Başkanımızın yaptığı açıklamada olduğu gibi imar çalışmasında  son aşamaya gelindi. Bölgede birleştikçe artan ticaret alanlarınında olduğu yeni bir imar yapıldı. Bölgenin zeminin kaldırabileceği olabilecek maksimum ölçeği istiyoruz. Çok uzun olmayan bir zamanda Büyükşehir Başkanımız Kadir Topbaş'ın müjdeli açıklamayı yapacağını söyliyebilirim.                             
Ataşehirweb.com -  Recep KENAN

AK PARTİ ATAŞEHİR KONGRE FOTOLARI İÇİN TIKLA

NİMETULLAH TOPU,AK PARTİ  ATAŞEHİR İLÇE BAŞKANI, FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER