Gülşen Yiğit, Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Gülşen Yiğit, Ak Partiden İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Gülşen Yiğit, Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı
Gülşen Yiğit, Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Gülşen Yiğit, Ak Partiden İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Ülkemin dört bir yanındaki değerli dostlarım ;Ak Parti teşkilatı mensubu dava arkadaşlarım, Ve çok kıymetli basın mensubu arkadaşlarım;

Daha güzel yarınların hep şikayet eden karamsar, bitkin tembel insanlarla değil; dürüst, çalışkan, güvenilir ve rahatını bozabilen insanların gayretleri ile tesis edilebileceği inancıyla kutlu bir dava için zaten iki dönemdir ilçe yönetim kurullarında görev aldığımız partimiz Ak Partiden milletvekilliği aday adaylığı için başvurmuş bulunmaktayım.

Türkiye’miz, bulunduğu coğrafyanın ve dünyanın parlayan yıldızı olma yolunda hızla yol alırken yedi düvelin tüm güçlerini birleştirip üstümüze üstümüze geldiği şu zorlu süreçte Hakk’a ve halka hizmet etmek için tüm Türkiye’nin sesi soluğu olmak, başta kimsesizlerin kimsesi, Engellilerin Gülşen ablası, sokak sokak, kapı kapı dolaşarak bugünkü hükümetin temellerini atan adı bilinmeyen nice kadının, çocuklarını irtibat bürolarında büyüten nice anaların temsilcisi olarak bu yola çıktık ve yükümüzün ağırlığının farkındayız.

Lakin ben inanıyorum ki eller çoğaldıkça yük hafifler. Bu sebeple önce Rabbime sonrada sizlerin desteğine yürekten inanıyor ve güveniyorum.

Allah taşıyamayacağımız bir yükü bize yüklemesin Allah bizden razı olana kadar da kara toprak bizi sarmasın diyor fiili ve kalbi dualarınızı istirham ediyorum.

İzmir’den Mardin’e, Balıkesir’den Hakkâri’ye, Antalya’dan Samsun’a, Kütahya’dan Manisa’ya ve İstanbul’a kadar birçok kentte yaşamış bulunan bir kardeşiniz olarak ülkemin Kültürel, Sosyal, Askeri, Ekonomik vb. dinamiklerini çok yakından biliyor; ülkemin yükseliş sancılarını paylaşmayı göze alıyorum.

Bu süreçte hayatımızın olmazsa olmazı olan basınımızın güzide mensupları dostlarımla, tüm parti teşkilatı kardeşlerimle, sivil toplum kuruluşlarımızla ve tüm gönüldaşlarımla, dost ve akrabalarımla aday adaylığımı paylaşıyor derdime de, sevincime de ortak olmaya davet ediyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

GÜLŞEN YİĞİT

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2015, 12:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
durmus yigit
durmus yigit - 9 yıl Önce

Baş koyduğun bu yolda allah yolunu açık etsin saygılarımla

SIRADAKİ HABER