Başbakan Erdoğan, İstanbul Sultanbeyli’nde halka seslendi.

Başbakan Erdoğan, İstanbul Sultanbeyli’nde halka seslendi.

Başbakan Erdoğan, İstanbul Sultanbeyli’nde halka seslendi.
Başbakan Erdoğan’ın Sultanbeyli konuşması  Başbakan Erdoğan, İstanbul Sultanbeyli’nde halka seslendi.

Seçim meydanlarındaki turunu sürdüren Başbakan Erdoğan İstanbul Sultanbeyli'nde halka hitap etti. Erdoğan'ın hedefinde Kılıçdaroğlu ve CHP liderinin sözleri vardı.

Kılıçdaroğlu'nun alvei kültürüyle büyüdüğünü ve Tuncelili olduğunu ifade eden Başbakan Erdoğan, 'Sayın Kılıçdaroğlu ben sizin annenize saygı duyuyorum siz duymasanız da.. Sayın Kılıçdaroğlu Alevi Kültürü ile yetişmiştir. Tuncelili'dir. Hacı Bektaş Veli'ye saygın varsa; bektaşi veli diyor ki, eline, beline, diline sahip ol derler.' diye konuştu.

İŞTE BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN O AÇIKLAMALARI

Biz bir hayal kurduk, hayali de plana projeye döktük.. Ortaya somut proje koyuyoruz. Biz Karadeniz'den Marmara'ya kanal yapıyoruz. Biz Marmaray'ı konuştuğumuzda yaptırtmayız dedi. Kim, bu CHP zihniyeti. Ne oldu, bitiyor bitiyor. 2013'ün sonunda sayın Kılıçdaroğlu sana vize koymayacağım. Ama ücretini ödeyeceksin.

BUNLAR ANAYASA MAHKEMESİ'NE TÜNEL KAZIYOR

Bunlar bu çağın insanları değil, bunlar gerici gerici.. Bunlar 8 yıldır Anayasa Mahkemesi'ne tünel kazıyorlar..

Dünya artık değişiyor, biz de artık her şeyi değiştiriyoruz. Metrosuyla, metrobüsüyle benim halkım bütün hizmetleri en iyi şekilde kullanmalı. İstanbul'un içi rahatlayacak. İnşallah boğazı eski güzelliğine kavuşturuyoruz. Keşmekeş gelmiş yerleri de rahatlatacağız. Artık tarihi yarımada olmayacak ada olacak.

KASET DÖNDERMESİ: EDEPLE GELMEYENLER EDEPLE GİDEMEZLER

Bizim ulaştığımız yerlere bunların hayalleri yetmiyor. Karşıda Başakşehir konutlarını yaptık, burada Hilal konutlarını yaptık. Başbakan olunca da Ataşehir'i yaptık. Ataşehir bizim kalfalık dönemi eserimizdir. Şimdi ustalık dönemi eserlerimizi yapıyoruz. İstanbul'da iki yakada birer tane şehirler kuracağız. Model şehirlerimizi kuralım istiyoruz. Benim milletime bu yakışır. Plan üretemedikleri için millete bir vizyon üretemedikleri için işi hakarete küfre kadar vardırıyorlar. Ne güzel söylemişler; Edep bir tac imiş Nur-u Hüda’dan Giy ol tacı, emin ol her beladan... Biz onlarla aynı üslubu kullanmayacağız. Manşetle gelen manşetle gider. Şimdi manşetlerle yelkeninin şiştiğini sanıyor. Manşetler arkasından çekilince açık denizde alabora olursunuz. Buradan sesleniyorum. Edeple gelmeyenler edeple gidemezler. Kendi çukurlarını kazıyorlar. Sağındaki solundakilere bakıyorsunuz kasetleri çıkıyorlar. Ne haldeler görüyorsunuz. Bunların hali bu. Biz onları kendi çukurlarında başbaşa bırakıyoruz.

KILIÇDAROĞLU TUNCELİLİ

Ben inanıyorum ki CHP'li kardeşlerimin bu durumdan rahatsız olduğunu biliyorum. Sayın Kılıçdaroğlu ben sizin annenize saygı duyuyorum siz duymasanız da.. Sayın Kılıçdaroğlu Alevi Kültürü ile yetişmiştir. Tuncelili'dir. Hacı Bektaş Veli'ye saygın varsa; bektaşi veli diyor ki, eline, beline, diline sahip ol derler.

Bizim ağzımızın temizliği senin haddine değil. Sayın Ecevit'in adını ağzımıza aldığımızda abdest almamız gerekiyormuş. Abdest birilerinin ismini ağzına alırken alınmaz. Abdest ya namaz öncesi alırsın ya da kuran okumadan önce alırsın..secaat arz ederken sirkatin söylüyor farkında değil.

CHP VEKİL ADAYI ECEVİT'İ MAHKEMEYE VERDİ

CHP Ecevit'i ağzına alma diyor ama bu gün CHP'nin Ankara Milletvekili adaylarından Sinan Aygün Ecevit'in artık Başbakanlık yapamayacak kadar sağlık sorunları olduğunu iddia ederek mahkemeye başvuruyor.

Sayın Kılıçdaroğlu'na ithaf olunur bir belge. Güle güle kullan. Her halde bu sana uzun süre yeter.

CHP, MHP, BDP kol kola gibi hareket ediyor. Kandan şiddetten nemalanıyorlar.

Aranızda YGS'ye giren adaylar var. Her iddianın takipçisi yargıyla birlikte biziz. Oğlumuz da olsa torunumuz da olsa bir tek kişinin kayırılmasına izin vermedik vermeyiz. Olayın başlangıcından beri sordum ÖSYM Başkanı'na: Burada kopya var mı? Bana dedi ki, 'Sayın Başbakan'ım kesinlikle kopya yok' dedi.

Gençlerimizi kendilerini kullanmak isteyen istismarcıları da uyarmak istiyorum. Geçen yıl ÖSYM'de neler ortaya çıktı.

Gençlerimiz rahat olsunlar ve gönül rahatlığıyla ikinci sınava hazırlansınlar.

KILIÇDAROĞLU KILAVUZLARINI İYİ SEÇ

Sayın Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde buraya gelip 2B ile ilgili bir toplantı yapmış. Sultanbeyli'nin yüzde 22'si 2B arasındadır. Ey Kılıçdaroğlu kendine iyi kılavuz bul. Önce sor soruştur. Buna 8 yıllık genel müdürlük görevi verdiler. Genel müdürlüğü döneminde hastaneden istediğiniz ilaçları alabiliyor muydunuz?

Şimdi çıkmış garip gurebaya sahip çıktığını iddia ediyor. Sen o zaman halkın yoksulun hakkını savunmadın ki? Sen sadece yeğenlerine orada burada iş bulmaya devam et.

Artık benim vatandaşım özel hastaneye de gidiyor vakıf hastanesine de. Artık aile hekimliği de var mı? Artık batı toplumlarında ne varsa Sultanbeyli'ye de var. 400 yataklı hastanemiz inşallah Sultanbeyli'ye yapılacak. Proje hazır, çalışmalara TOKİ başlayacak.

Tapu dağıtımından sonra kentsel değişim ve dönüşüm adımını atmaya var mısınız? Burada hiç bir ayrıma gitmeksizin, bir olacağız, diri olacağız.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER