Babuşçu, CHP’ye” ince götürmenin” adresini verdi.

Babuşçu, CHP’ye” ince götürmenin” adresini verdi.

Babuşçu, CHP’ye” ince götürmenin” adresini verdi.

Ak parti Kadıköy İlçe Teşkilatının BY OTELL salonlarında gerçekleştirdiği danışma meclisine katılan İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na” İnce götürmenin” adresini verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun YGS sınavları sonrasında yaptığı açıklamalarda Ak partinin” Büyük Düşün” sloganını ustalık dönemlerinde büyük götürecekler diye yorumlamasına yanıt Ak Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu’dan geldi.

Kadıköy İlçe Başkanlığının düzenlediği danışma meclisine katılan Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu “ İktidar kültürü olmayan partiler vaat kültürü içerisinde bol, keseden atıyorlar. Çok kolay yalan söylüyorlar. Yüzleri de kızarmıyor. Ben kendisine götürmenin adresini vereyim. Hem de birden fazla adres vereyim. Gitsin baksın Ataşehir Belediyesine, Silivri’ye, Maltepe’ye Sarıyer’e, daha yeni 19’u tutuklama istemi ile mahkemelere sevk edilen Avcılar Belediyesine… Gitsin de görsün ince götürmek nasıl oluyormuş… Sayın Kılıçdaroğlu, edep çok önemli bir erdemdir. Yüzünüz kızarmadığı zaman kendinizi çek edeceksiniz” dedi.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109