Ak Parti İl Genel Meclisi Gurup Toplantısı Ataşehir’de

İl Genel Meclisi üyelerinin katıldığı Ak Parti İstanbul İl Genel Meclisi Gurubu'un her ay bir ilçede Cuma akşamları düzenlenen yemekli toplantısı Ataşehir’de gerçekleştirildi.

Ak Parti İl Genel Meclisi Gurup Toplantısı Ataşehir’de
Ak Parti İl Genel Meclisi Gurup Toplantısı Ataşehir’de
Recep Kenan/Ataşehirweb.com

  İl Genel Meclisi üyelerinin katıldığı Ak Parti İstanbul İl Genel Meclisi Gurubu'un her ay bir ilçede Cuma akşamları düzenlenen yemekli toplantısı Ataşehir’de  gerçekleştirildi.

İstanbul İl Genel Meclis Başkanvekili Musa Akgündoğdu ve Ak Parti İl Genel Meclisi üyelerinin katıldığı Ak Parti İstanbul İl Genel Meclisi Gurubu'un her ay bir ilçede Cuma akşamları düzenlenen yemekli toplantısı Ataşehir’de Ak Parti Ataşehir İlçe teşkilatının ev  sahipliğinde yapıldı.

İl Genel Meclisi’nin kararları ile İstanbul İl Özel İdaresi tarafından Ataşehir’de gerçekleştirilen yatırımların anlatıldığı toplantıda Ak Parti İstanbul İl Genel Meclisi Üyesi Abdulkadir Cebecioğlu Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Aday Adaylık başvurusu açılmasını yaptı.

Ak Parti İstanbul İl Genel Meclisi Üyesi Abdulkadir Cebecioğlu İl genel Meclisi tarafından Ataşehir’e yapılan yatırımları anlattığı sunumunda, İstanbul İl özel İdaresi tarafından Ataşehir’e 7 yeni okul yapıldığını, 36 okulun onarıldığını, 21 okulun güçlendirildiğini, 13 okulun da doğal gaz dönüşümünü geçekleştirdiklerini ve 6 bilgi teknolojileri sınıfı oluşturduklarını ifade etti.

Esatpaşa’da kültür merkezinin yapımını tamamladıklarını ve Yeniçamlıca ile Ferhatpaşa’da güvenlik açısından önemli olan Mobese kameraları yerleştirdiklerini ifade eden İl Genel Meclisi Üyesi Abdulkadir Cebecioğlu sağlık yatırımlarını şöyle sıraladı; “Kayışdağı Sağlık Ocağını bitirdik, faaliyette. FSM Hastanesi’nin C Bloğunun tamamının yapımını üstlendik. Yapımını tamamladık ve halkımızın hizmetine sunduk. Sosyal hizmetler alanında; iki adet korunmaya muhtaç çocuk ve gençler için ev kiraladık Ataşehirimizde.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2013, 14:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER