Ak Parti Bartın Milletvekili Adayları Tunç ve Kalay Kızılelma’da

Ak Parti Bartın Milletvekili Adayları Tunç ve Kalay Kızılelma’da

Ak Parti Bartın Milletvekili Adayları Tunç ve Kalay Kızılelma’da
Bartın genelinde seçim çalışmalarını sürdüren Ak Parti Bartın Milletvekili Av. Yılmaz Tunç ve Milletvekili adayı Dr. Seyfettin Kalay Bartın Merkez ilçeye bağlı Kızılelma ve Akbaba Köylerini ziyaret ederek Pazar yerini gezdi.

Ak Parti Bartın Milletvekili adayları Av. Yılmaz Tunç ve Dr. Seyfettin Kalay seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Gündüz esnaf ziyaretleri ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaretleri yapan Tunç ve Kalay son olarak beraberinde Ak Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan ve bazı teşkilat mensupları ile Bartın merkez ilçeye bağlı Kızılelma Köyüne burada Esnafları, Pazar yerini ve Kahvehaneleri ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Kızılelma Köyünde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Tunç ve Kalay buradaki ziyaretlerinin ardından Akbaba Köyüne geçtiler. Akbaba Köyünde köy kahvehanesinde vatandaşlarla sohbet ettikten sonra Pazar yerini, Jandarma Karakolunu, Kızılelma Lisesi ve Kızılelma İlköğretim Okulunu ziyaret ettiler.

Milletvekili Tunç ve Kalay Kızılelma ve Akbaba Köyü ziyaretlerinde yaptıkları konuşmalarda, Ak Parti’nin 8,5 yılda büyük hizmetlere imza attığını ve 12 Hazirandan sonra da ustalık döneminin başlayacağını belirterek Bartın’da milletimizin istikrar ve hizmete oy vereceğini söylediler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109