AK Parti Ataşehir’de Bayramlaşma

Kurban Bayramı kapsamında, Ataşehir’de siyasi partilerin, üyeleri ve Ataşehir halkı ile bayramlaşası Ataşehir Ak Parti İlçe teşkilatındaki bayramlaşma ile sürdü.

AK Parti Ataşehir’de Bayramlaşma

Kurban Bayramı kapsamında, Ataşehir’de siyasi partilerin, üyeleri ve Ataşehir halkı ile bayramlaşması Ataşehir Ak Parti İlçe teşkilatındaki bayramlaşma ile sürdü.

AK Parti Ataşehir’de Bayramlaşma

Recep Kenan/Atasehirweb.com

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA

Kurban Bayramı kapsamında Ataşehir’de siyasi partiler üyeleri ve Ataşehir halkı ile bayramlaştı.

 AK Parti Ataşehir ilçe Başkanlığında gerçekleşen bayramlaşmaya İstanbul Milletvekilleri Belma Satır ve Osman Boyraz ile birlikte; AK Parti Ataşehir Belediye Meclis Üyeleri Cevat Arzık, Mahmut Yürük, Şengül Karslı, Ak Parti İstanbul İl Yöneticilerinden Serkan Bayram, Abdulkadir Çolak, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Topu, Ataşehir İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik kolları başkanları ile çok sayıda partili ve Ataşehirli katıldı.

Başbakan Yardımcısı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ın da Hacdan katılıp Ataşehirlilerin bayramını telgrafla kutladı.

“Bu cumhuriyet temelden bize ait” diyen AK Parti İstanbul Milletvekili Belma Satır; “Cumhuriyet Bayramı’nda da bu günkü gibi beraber olalım. Kardeş Belediye ilan edilen Kağıthane Belediyesi ile gittiğimiz Van’da 5 okulda kütüphane açtık. Orda gördük ki halk ayrıkçılara pirim vermiyor. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yanında görmek istiyor ” diye söyledi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz; Ramazan ayında Ataşehirlilerle birlikte olduğunu ve bu zaman içerisinde Ataşehir İlçe Teşkilatı ile birlikte her adrese gidip herkesin elini sıktıklarını ve bu çalışmaların sonucunun seçimlerde görüleceğini umduğunu belirtti .

Ataşehi Mimar Sinan Cami’inde bayram namazını beraber kıldıkları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını getirdiğini ve ayrıca hac da olan Egemen Bağışında selamlarını iletme görevi verildiğini belirten Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Topu;  Ataşehir’i Çok istediklerini bildiklerini, ilçe teşkilatı olarak çok çalıştıklarını ve bu seçimde Ataşehir’i Ak Partili yapacaklarını ifade etti. Site varoş ayrımı yapmadan bütün Ataşehirlilere ulaştıklarını ve bu çalışmalar sonucunda Ataşehir Belediyesi’nin Ak Partili olacağını ifade etti.

Konuşmaların tamamlanmasından sonra ilçe binasının önünde bayramlaşan Ak Parti İlçe Teşkilatı ve partililer, İl Teşkilat’ında bayramlaşmak üzere ilçeden temsilciler gönderdi.









Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2012, 21:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER