AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı'ndan Vefa İftarı

AK Parti Ataşehir ilçe başkanlığı, SKM sürecinde ve seçim gününde görev alan tüm teşkilat birimlerine iftar yemeği verdi.

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı'ndan Vefa İftarı
"AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı'ndan Vefa İftarı"

AK Parti Ataşehir ilçe başkanlığı, SKM sürecinde ve seçim gününde görev alan tüm teşkilat birimlerine iftar yemeği verdi.

AK Parti Ataşehir ilçe başkanı Mustafa Naim YAĞCI ve İstanbul 1. Bölge milletvekilleri ve milletvekili adaylarının katılımı ile Ataşehir halkına ve esnafına teşekkür ziyaretleri ile başlanılan Ramazan programı, akşam saatlerinde semazen gösterisi ve ilahiler eşliğindeki "AK Ataşehir Vefa İftarı" programı ile taçlandırıldı.

Ak Parti Ataşehir İlçe başkanı sayın Mustafa Naim YAĞCI yapmış olduğu konuşmasında SKM sürecinde ve seçim gününde görev alan tüm teşkilat birimlerine teşekkür ederek Ramazan’ı Şeriflerini tebrik etti ve sürecin hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak iftara katılan yaklaşık 2500 civarındaki arkadaşlarımıza teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı. Ayrıca Milletvekilleri ve İl Başkan yardımcımız Özlem Öztekin VURAL hanımefendide bir selamlama konuşmaları yaparak destek ve katkılarından dolayı tüm görev yapan arkadaşlarımıza teşekkürlerini ilettiler.

Hedef 2019 ve Hedef 2023'e birlik ve beraberlik içinde kenetlenmiş bir şekilde hazır olduklarının mesajlarını veren kuruluştan günümüze tüm dönemlerdeki üç ana kademe AK Parti Ataşehir ilçe başkanları, ilçe teşkilatları, üç ana kademe mevcut ilçe ve mahalle yönetimleri, sandık yönetimleri ve müşahitleri, belediye meclis üyeleri, milletvekilleri; İsmet Uçma, Erol Kaya, Hüseyin Yayman, Ravza Kavakçı Kan, Hasan Sert, milletvekili adayları; Pınar Kandemir Hacıbektaşoğlu,Fatma Varang, Mustafa Demiral, Mustafa Özmen, Hulusi Şentürk, Rabia İlhan, Özlem Esma Ersin, Osman Boyraz, İl başkan yardımcısı Özlem Öztekin Vural, İl yönetim kurulu üyesi İsmail Yıldız, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Serdar Orhan ve çok sayıda partili "AK Ataşehir Vefa İftarı"nda bir araya gelerek, birlik ve beraberlik içinde ellerini semaya kaldırıp iftar duasına "Amin!" diyerek, oruçlarını açtılar.

Böylece erken seçime gidilecek olsa bile Ataşehir ilçesi şimdiden seçime hazır olduğunu göstermiş oldu. Bizde Ataşehir yönetimi olarak tüm teşkilatımıza ve seçim günü bizlerle beraber olan sandık görevlisi, müşahit, kat sorumlusu arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2015, 18:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109