AB Bakanı Egemen BAĞIŞ'lı Ak Parti Ataşehir Danışma Meclisi Toplantısı

Ak Parti Ataşehir Danışma Meclisi Toplantısı AB Bakanı ve Baş müzakereci Egemen Bağış ve Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu'nun katılımı ile Zübeyde Hanım Öğretmenevi'nde gerçekleştirildi.

AB Bakanı Egemen BAĞIŞ'lı Ak Parti Ataşehir Danışma Meclisi Toplantısı

 

Ak Parti Ataşehir Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı.

Recep Kenan/Ataşehirwewb.com 
Ak Parti Ataşehir Danışma Meclisi Toplantısı AB Bakanı ve Baş müzakereci Egemen Bağış ve Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu'nun katılımı ile Zübeyde Hanım Öğretmenevi'nde  gerçekleştirildi.

FOTO GALERİ TIKLA

AB Bakanı ve Baş müzakereci Egemen BAĞIŞ, Ak Parti Milletvekilleri Belma SATIR ve Osman BOYRAZ, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz BABUŞÇU ,Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Topu, başkan yardımcıları, ilçe yönetimi ve çok sayıda partilinin katıldı. Partili izleyicilerin yoğun ilgisi sonucu salon doldu.



TOPU, AK Parti Ataşehir İlçe teşkilatı olarak 2014 Yerel Seçim için hazırız  

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı sonrasında açılış konuşmasını yapan AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah TOPU, AK Parti Ataşehir İlçe teşkilatı olarak 2014 Yerel Seçim için hazır olduklarını belirtti.



AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı  Topu, ‘2010 Referandumu'nda Ak Partili olmayan belediyeler içinde yüzde 51 ile 'Evet' oyu alan tek ilçe biz olduk. 2011 Genel Seçimler'inde de en yakın takipçimize 19.000 oy fark attıarak birinci olduk.

 Bunlar ilçe teşkilatımızın başarılı çalışmalarının bir yansıması olduğu kadar AK Parti Yönetimi'yle olan uyumlu çalışmalarımızın sonucudur. Hedefimiz, 2014'te Ataşehir Belediyesi'ni de AK Partili belediyeler listesine dahil etmek. 

CHP ile geçen yıllar Ataşehir ve Ataşehir halkı için tam bir hayal kırıklığı yarattı. Geldiğimiz noktada kalıcı bir eserin olmadığını görüyoruz. Maalesef Ataşehirimiz, hak ettiği refah seviyesine ulaştırılamadı, bunu biz gerçekleştireceğiz. Ataşehir'i İstanbul'un yükselen değerleri arasına sokmak için yeni projelerimizle gelme hazırlığı içerisindeyiz’ dedi.



Ak parti İstanbul İl Başkanı Aziz BABUŞÇU ve Ak parti Ataşehir İlçe başkanı Nimetullah TOPU’nun partililere hitaben konuşmalarından sonra kürsüye Bakan Egemen BAĞIŞ geldi.



Asıl Kahraman Sizlersiniz

Salonda Partililere hitaben yaptığı konuşmada AB Bakanı ve Baş müzakereci Egemen Bağış;"Başarıyı siz getirdiniz. Asıl Kahraman sizlersiniz." dedi. "Kimilerinin muhtar bile olamaz dediği liderden dünyanın konuştuğu başbakanı ve ekibini siz oluşturdunuz."diyerek sözlerine devam etti. 

Hedefimiz Ataşehir'i Finans Merkezi Yapmak

AB Bakanı Bağış sözlerini şöyle sürdürdü; Hedefimiz Ataşehir'i Finans Merkezi yapmak. Birlikte birçok başarılara imza attık. Ak Parti denilince bazılarının nazarında düşünüldüğü gibi birlikte kimsesizlerin muhtaçların yardımına gideceğiz. Türkiye’nin ihtiyaçları ile birlikte çevremizdeki ülkelerin sorunlarına da çözüm arayacağız.

  
Suriyeliler Başbakanımıza Dua Ediyor

Kilis'e yaptığım ziyarette, evlerini köylerini bırakmış insanların çadırlarında yaşama mücadelesine şahit oldum. Buna rağmen kimse kendisi için bir şey istemedi. Başbakanımıza dua edip  ülkelerinde Suriye'de kalan yakınları, akrabaları, vatandaşları için yardım istediler. AB yetkililerine ise serzenişte bulundular. 
Burada Ak Parti'nin sadece Türkiye'nin sorunlarının değil bölgenin sorunlarının çözümüne katkısının beklentisi var.

 Siyaset Yerelde yapılır. Yerelde başarılı olmazsanız genelde başarılı olamazsınız.
Bu dönemde Ataşehir'de başarılı olmak için hap birlikte mücadele vermeliyiz.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2012, 13:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER